Minden, ami az építkezéshez és a felújításhoz kell!
Festék
Szerszám
Tetőfedés
Szerkezeti anyag
Nyílászáró
Kerti termékek
Burkolatok
Hőszigetelés

Mapei Kft – Homlokzati hőszigetelés szakmai nap

A Kemi-ker Kft. dunaföldvári bemutató termében legutóbb megrendezésre került szakmai napon a Mapei Kft homlokzati hőszigetelőrendszereiről kaphattunk egy kis ízelítőt.

Megtudhattuk, hogy mi a helyes módja azok felvitelének, milyen falazathoz, melyiket válasszuk. A bemutatón láttunk ijesztő képeket helytelenül megépített hőszigetelő rendszerekről, amik kiindulási alapul szolgáltak ahhoz, hogy NEM SZABAD egy munkát elvégezni.

Az is említésre került, hogy nem mindig a legolcsóbb a legtakarékosabb megoldás. Ami pedig elsőre drágának tűnik, mégiscsak jobban megéri, hiszen hosszabb ideig megőrzi az eredeti szépségét, tartósabb, jobban ellenáll az időjárási viszonyoknak, és egyéb hatásoknak, ide értendő az árnyékos oldalakon lévő falak algásodása, mohásodása is.

A szakemberek által tartott bemutatón nem csak arra kaptunk választ, hogy miért akril, vagy miért szilikon alapút válasszunk, megtekinthettük a vékony vakolatok felvitelének megfelelő módját, sőt a bátrabbak személyesen is kipróbálták azok felvitelét. Végezetül pedig mindenki kapott ajándékba egy kiváló minőségű szerszámot, hogy könnyebb dolga legyen munka közben.

Vélemény, hozzászólás?