Burkolati segédanyagok

Kategória leírás
A ház kész, állnak a falak, jöhet a beltéri felületek burkolása! Ha megvan a csempe, a járólap, a falpanel vagy a padlólap, ne felejts el gondoskodni a megfelelő minőségű, burkoláshoz szükséges segédanyagokról sem! Ahogy számodra is fontos, úgy a mi célunk is az, hogy az otthonok, amit építesz vagy szépítesz, hosszú távon tartósak maradjanak. A burkolati segédanyagokat – alapozókat, aljzatkezelőket, ragasztókat, tömítőanyagokat és fugázókat – célszerű minden esetben a helyiségek funkcióihoz, tulajdonságaihoz igazítani, és attól függően, hogy kültéri vagy beltéri burkolatok kerülnek-e kialakításra, ehhez mérten alkalmazni.

Alapozás
Alapozz okosan! A burkolatok időtállóságát, hosszan tartó szépségét nagyban befolyásolja az alapozás minősége. A burkolati alapozó anyagoknak bár többféle hatásuk van, általánosságban mégis feladatuk, hogy egyenletessé tegyék a kezelt felület nedvszívását és belülről erősítsék meg a burkolóanyagok kötését. Az alapozóanyagok kiválasztásakor fontos szempont, hogy milyen felületre használjuk, és hogy milyen burkolóanyag kerül majd rá. Ahogy az építőipar minden területén, úgy az alapozó termékek esetében is igaz, hogy a gyártók folyamatosan fejlesztik kínálatukat. Éppen ezért, ha segítségre van szükséged az alapozóanyag kiválasztásához, keresd kollégáinkat, akik a megfelelő szakértelemmel, szívesen segítik választásod.

Tovább a termékekhez

Aljzatképzés
Haladnál a munkával? Szorít a határidő? A bel- és kültéri aljzatkiegyenlítők egyik legfőbb tulajdonsága, hogy gyorsan kötnek, emellett hideg és melegburkolatok aljzatkiegyenlítésére könnyen és hatékonyan használhatóak. Termékpalettánkat a legnevesebb gyártók termékeiből állítottuk össze, a folyamatos vevői igényeket és szakmai visszajelzéseket figyelembe véve. A Baumit, Mapei és Weber aljzatkiegyenlítő termékei eben a kategóriában sem ismernek kompromisszumot, jól kezelhetőek és széles spektrumban felhasználhatók.

Tovább a termékekhez

Hidegburkolati ragasztók
A hidegburkolati ragasztók már olyan technológiai elvárásoknak is eleget tesznek, amitől a termékleírásuk simán felveszi a harcot egy vasárnapi gourmet ebéd-recepttel. Nem is csoda, hogy az építkezőknek a termékskálát nézve felcsillan a szemük, megcsordul a nyáluk, hiszen a Mapei, Baumit és Weber hidegburkolati ragasztók minden egyes termékét vonzó tulajdonságokkal vértezték fel a gyártók. Nézz körül a Kemi-Ker polcain és válaszd a számodra legkedvezőbbet, amely hozzásegít a hatékony, gyors és minőségi munkavégzéshez.

Tovább a termékekhez

Melegburkolati ragasztók
Hol vannak már azok az idők, amikor egyféle ragasztó létezett egyöntetűen mindenre, és napokat kellett várni, mire a szőnyegpadló és a PVC padló megtapadt, akkor viszont örökre? A gyártói innovációk folyamatosan megújulnak, reagálva az építőipar szereplőinek folyamatos igényeire, így már a melegburkolati ragasztók is univerzálisak: minden tekintetben tökéletesen megfelelnek a trend által diktáltaknak. Az alacsony illékony szervesanyag kibocsátásnak az általunk forgalmazott, minden melegburkolati ragasztó megfelel, hiszen a prémium minőségű eredményt igazán csak környezetünk megóvásával érhetjük el.

Tovább a termékekhez

Tömítő anyagok
Az illesztéshez, repedések kitöltéséhez ma már rugalmas, gyorsan kötő és esztétikai szempontból is minden vevői igényt kielégítő, elasztikus tömítőanyagok, öntáguló habok és alakítható ragasztóhabarcsok állnak rendelkezésre, hogy a vízszigetelések lezárása, a kitöltési és szigetelési munkálatok elvégzése, valamint az építőanyagokban található fém rudak rögzítése, lekötése időtálló, minőségi anyagokkal, komfortos kiszerelésben álljon a szakemberek rendelkezésére. Nézz körül széles körű tömítőanyag-kínálatunkban és – akár profi kollégáink bevonásával – válassz igényeidnek megfelelően!

Tovább a termékekhez

Fugázó termékek
Adj a látszatra! A fugázó anyagok bár jól tudjuk, hogy igazi jelentőségük funkciójukat tekintve van, hiszen a csempék, járólapok rögzítésekor az időtállóság, terhelhetőség kiemelten fontos, a kivitelezés során legalább annyira kell adnunk a látszatra! A színes fugák térhódítása ugyan még csak néhány éve kezdődött meg, de azóta is rendkívül népszerűek, így a jolly-joker fehér mellett a szivárvány színeiből választhatod ki a megfelelő fugaszínt mesterműved elkészítéséhez. Bár a fuga-divat egyelőre töretlenül hasít előre, azt talán kijelenthetjük, hogy a vevői igények szélesek: az extra neontól kezdve a végtelenül elegáns megoldásig bármi szóba jöhet.

Tovább a termékekhez

Neon fényfuga
A Weberes srácok idén gondoltak egy nagyot, és piacra dobták a világújdonságnak számító NEON-családot. A világító vakolat mellett a neonizáló, feldolgozásra kész, pasztaszerű, öntisztuló dekor fényfuga is slágertermékké nőtte ki magát a Kemi-Ker TÜZÉP-telepein, hiszen nemcsak egy teljesen újszerű, egyedi dekoranyag, de falra és padlóra, konyhába vagy fürdőszobába egyaránt alkalmazható. Mindemellett nem elhanyagolható, hogy ha feltöltődött természetes vagy mesterséges fénnyel, akkor áramot is spórolhatunk, miközben hosszantartó fényével megadja a kellő hangulatot.

Tovább a termékekhez