Burkolatok

Kategória leírás
Ugorj fejest a trendekbe! Bár a belső terek kialakításakor a burkolatok kivitelezése meghatározó a büdzsére nézve, tény, hogy egy jól megválasztott padlólap, csempe, járólap, mázas vagy mázatlan kerámialap a természetesség élménye mellett stílust és divatot visznek a hétköznapok élményébe. A hideg- és melegburkolatok, falburkolatok, tapéták, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő falpanel strukturált felületet és karakterességet adnak az enteriőrnek. Ahogy minden építőanyagnál, úgy természetesen itt is érvényes, hogy a stílus és divat mellett a burkolóanyagok műszaki és technológiai tulajdonságait is célszerű szem előtt tartani, és kiegészítésként érdemes olyan ragasztó- vagy fugázóanyagot választani, ami a fenntarthatóságot és a környezetvédelmi előírásokat szem előtt tartva az adott helyiségek burkolóanyagához is kompromisszumok nélkül, tökéletesen illeszkednek.

Padlóburkolatok
Hogyan válassz padlóburkolatot? Akár saját otthonodat építed vagy újítod fel, akár kivitelezőként ajánlanál széles körű megoldásokat, a hideg- és melegburkoló anyagok tekintetében sokszor nehéz a választás. Ahhoz, hogy megtaláld a lehető legtökéletesebb padlóburkoló termékeket, érdemes néhány fontos szempontot figyelembe venni, amelyek hatékonyan támogatják a padlóburkolóanyag-beruházást. A szín mindig meghatározó, így azt, hogy mekkora a helyiség mérete, szűkös vagy tágas-e a tér, mindig vedd figyelembe! A beáramló természetes vagy mesterséges fények szintén befolyásolják az alkalmazandó burkolóanyag formáját és méretét, de ha bizonytalan vagy, kérd ki bátran profi kollégáink szakértő véleményét, segítségét!

Tovább a termékekhez

Falburkolatok
A falpanelek, tapéták vagy tapéta hatású kerámia falburkoló elemek egyre népszerűbbek, hiszen lenyűgöző megjelenést biztosítanak a belső tereknek. Nem csoda, hogy a különbözőképpen variálható falburkolati megoldások sokszor felülmúlják a képzeletet, hiszen amellett, hogy színben, mintában és méretüket tekintve is széles spektrumot biztosítanak a karakteres megjelenéshez, a stílus vezérelte otthonosság érzését nyújtják akár otthoni, akár indusztriális környezetben. A falburkolatok nemcsak a belső, de a külső falfelületek dekorálására is lehetőséget nyújtanak, melyhez a gyártók a külön jelzett igény alapján speciális felületkezelő anyaggal vonják be a falburkolatokat. A személyre szabott igények a falburkolatok esetében kiemelt szerepet játszanak, melyekkel kapcsolatban dunaújvárosi és dunaföldvári TÜZÉP telepeinken keresd bátran kollégáinkat!

Tovább a termékekhez

Tapéta
A tapéta trendek ma már réges-régen túlmutatnak a ’80-as évek akkor vadítónak számító, napjainkra rémesen unalmassá vált pálmafás-erdős-vízeséses poszterein. Az alap falborításnak számító fűrészporos tapéta ugyan még mindig Jolly-Joker és talán örök produktumként a Kemi-Ker polcain is folyamatosan megtalálható, emellett viszont nem elhanyagolható tény, hogy igazi üstökösként hasítanak az anyagukban díszített, különböző mintákkal ellátott falburkoló tapéták a kor elvárásainak megfelelő, strukturált alapanyagokból. A kontrasztos színkülönbségek, a metálos hatások vagy az art deco stílusú tapéták – és akár ezek kombinációi – legalább annyira emelik az otthon fényét, mint a trópusi és természet ihlette növényminták, vagy a mély tónusú, karakteres színek.

Tovább a termékekhez