Festékekek

Kategória leírása
Színezd újra! A színek kétségtelenül befolyásolják hangulatunkat, olykor megváltoztatják az egész életünket. Éppen ezért meghatározó, hogy milyen homlokzati vagy beltéri festéket választunk az otthon színeinek kialakításához. Nézz körül az aktuális festék-trendeket felvonultató, több száz színben elérhető páratlan termékskálánkban, és találd meg azt, ami összetételében, kezelhetőségben, fedőképességben és tartósság tekintetében számodra a legtökéletesebb megoldást nyújtja!

Homlokzatfesték
Mint minden építéssel vagy felújítással kapcsolatos munkának, úgy a homlokzatfestésnek is megvan a maga könnyebb és nehezebb útja. A könnyebbről talán azt gondoljuk, hogy az majd az eredményen is meglátszik, pedig a homlokzatestéshez ajánlott, prémium kategóriás termékekkel nemcsak időt spórolhatunk, de ár-érték arányuk is szívmelengető, ráadásul nagyban hozzájárulnak a tökéletes végeredményhez.

Tovább a termékekhez

Beltéri falfesték
Fedezd fel a beltéri színek varázslatos erejét! Válassz a több száz színt, megannyi technológiai megoldást felsorakoztató falfesték kínálatunkból, és engedd szabadjára fantáziád, hogy egyszerűen és könnyen megvalósíthasd saját álmaidat vagy ügyfeled kívánságát! Letisztult trendek vagy vibráló színek? Kollégáink szívesen segítenek, hogy valóra váltsd elképzelésed!

Tovább a termékekhez

Fabevonók
A fából készült bútorok igen érzékenyek és könnyen megsérülhetnek a napfény és a pára hatására vagy a hőmérséklet ingadozására. A kül- és beltéri fafelületek esetében már a kialakításakor érdemes figyelmet fordítani a megfelelő kezelésre, hiszen a különböző fabevonók használatával a fa meghálálja a törődést, és hosszú éveken át megőrzi természetes szépségét.

Tovább a termékekhez

Fémfestékek
A kültéri fémfelületeken az időjárás, a beltéri fémborításokon pedig az idő és a használatból eredő kopás, korrodálódás erősen nyomot hagyhat. A kerítések, ajtók, ablakok, csövek, korlátok, eresz- és esőcsatornák, az ipari felületek, sőt, még a gyerekjátékok is megérdemlik a gondoskodást, amelyhez széles körű, vizes, oldószeres és ipari termékkínálatunkkal biztosítjuk számodra a kompromisszumok nélküli megoldást.

Tovább a termékekhez