Kertépítő termékek

Kategória leírás
Mesés pázsit, zöldellő növényzet, csiripelő madarak és néhány kellemes, pihentető perc a trendi térkövekkel burkolt teraszon. Csábító, igaz? Ha eljött az idő a kertépítéshez és a magas minőségű alapanyagokból ezen a téren sem engedsz, nézz körül dunaújvárosi és dunaföldvári TÜZÉP telephelyeinken! Válassz a széles szín- és formavilágú térkövek, kerti lapok és szegélyek közül, vagy kérd profi kollégáink segítségét, ha a kerítés elemek, kültéri lépcsők, támfalak és vízelvezetés kapcsán kérdésed merülne fel.

Térkövek
Garázsbejárót, autóbeállót vagy formabontó, színekben gazdag luxus kertet tervezel? Álom-kertedet változatos színű, formájú és felületű térkövekből az adott trendeknek megfelelően összeállítva könnyedén megvalósíthatod! A térburkolatok nemcsak rendezett atmoszférát biztosítanak a családi ház vagy irodaépület körül, de segítenek a funkcionális terek kialakításában is, illetve hozzásegítenek, hogy elképzeléseidnek megfelelően keltsd életre a kültéri környezetet.

Tovább a termékekhez

Kerti lapok
A harmonikus kerti burkolatok nagy klasszikusai a kerti lapok. Az alapvetően 40×40 cm-es, vagy ennél nagyobb kerti lapok – más néven járdalapok – 4-5 cm-es vastagsággal készülnek, így kiválóan alkalmasak a gyalogos forgalomra használt burkolatok kialakítására. A kültéri burkolólapok bár nagy teherbírásúak, a járműforgalom biztosítására nem alkalmasak, de a kert, a terasz vagy akár gyalogos forgalmú közterek útburkolásához is kiváló, kompromisszumok nélküli, prémium megoldást nyújtanak.

Tovább a termékekhez

Szegélyek
Időtálló, kreatív és tartósan szép megoldás a térkövek természetes kövekkel vagy térkövekkel történő szegélyezése, ami persze nem feltétlenül szükségszerű, de a tökéletes megjelenés mellett évekkel hosszabbíthatja meg a járdák, térkőburkolattal díszített területek élettartamát. A kerti szegélyek feladata ugyanis az, hogy megakadályozzák a térkőburkolatok elcsúszását, elmozdulását, és azok szerkezetét, összetartását még folyamatos terhelés alatt is hosszú távon biztosítsák. Lépcsők, kerékpárutak, járdák, teraszok és parkok, kerti utak fixálásához kifejezetten ajánlott, és széles körű gyártói beszállítóinknak köszönhetően mind színben, mind formaválasztékban széles termékskálát biztosítunk.

Tovább a termékekhez

Kerítés elemek
Egyedi és elegáns kerítés? Úrias megjelenés, felsőkategóriás, prémium anyagokkal? A kerítéskövek alkalmazása új megvilágításba helyezi a kertépítést. Elsősorban falazatokhoz, kerítésekhez, garázsfelhajtó támfalakhoz, növénykazetták kialakításához ajánljuk az anyagukban színezett, teljes mértékben fagyálló, valamint a káros UV-sugárzásnak is ellenálló kerítéskő elemeket, kiegészítő sarokelemeket. A kerítéskövek egyszerű, klasszikus megjelenésükkel lenyűgöző látványt nyújtanak akár beton, akár fém, fa vagy üvegfelületekkel kombinálva is.

Tovább a termékekhez

Lépcsők
Vess véget az egyhangúságnak! A kerti lépcsők túl azon, hogy jelentős funkciót töltenek be a kert kialakításában, fontos, hogy megjelenésükkel is harmonikusan illeszkedjenek környezetükbe. A kerti lépcsők szinte nélkülözhetetlenek a szintkülönbségek áthidalásában, a rendelkezésünkre álló számos anyagnak, formának és kialakítási stílusnak köszönhetően pedig végtelen lehetőség nyílik arra, hogy a kopás- és fagyállóságot, valamint a termékszabványokat is figyelembe véve a mai trendeknek megfelelő kialakítású lépcsőkkel emeld az építendő kertet még magasabb szintre.

Tovább a termékekhez

Támfalak
Dimbes-dombos a kert-alap? Túlságosan meredek az oldalfal? Van megoldás! A támfalak a szintkülönbséggel bíró kertekben is biztonságos, karakteres és egyedi kialakítást biztosítanak. A lezúduló esővíztől könnyen megmentheted a kertet és az értékes növényeket, ha a megfelelő támfalakkal, rézsűkövek beépítésével erősíted az időjárás viszontagságainak kitett kertoldalt.

Tovább a termékekhez

Vízelvetetés
Csodás kert, páratlan térkőburkolat és válogatott növények, de mit ér mindez, ha hiányos vagy rosszul tervezett a csapadék elvezetése? A kert kialakításának tervezésekor ne feledkezz meg a vízelvezetésről, és szerezd be időben a szükséges vízelvezető folyókákat, csatornákat, összefolyókat a Kemi-Ker TÜZÉP telepeiről! A kert és a ház körüli burkolat kialakításánál kiemelten fontos a megfelelő lejtés biztosítása annak érdekében, hogy a lezúduló nagyobb csapadék a füves területek irányában oszoljon el, valamint a téli fagyok idején a felgyülemlett víz ne károsíthassa a térkövezést, a burkolatok szélét, és látványban is tökéletesen illeszkedjen a kialakított környezethez.

Tovább a termékekhez