Austrotherm XPS® TOP P GK hőszigetelő lemez

Termékleírás: A rózsaszínű AUSTROTHERM XPS TOP lemezek extrudált polisztirolhab hőszigetelő anyagok. A zárt cellaszerkezetű anyag vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik le. Az épületek élettartama alatt az extrudált hab nagyon jó mechanikai tulajdonságai sem változnak. Az AUSTROTHERM extrudált polisztirol hab sima felülettel XPS TOP 30, XPS TOP 50 és XPS TOP 70 minőségben ill. érdesített felülettel – XPS TOP-P – készül. Az AUSTROTHERM XPS TOP termékek FCKW-t és HFCKW-t (halogénezett és részben halogénezett szénhidrogéneket, freonokat) nem tartalmaznak.


Austrotherm Expert® Fix hőszigetelő anyag

Termékleírás: Az AUSTROTHERM EXPERT® FIX nagy szilárdságú formahabosított expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A fokozott felületi bordázottság miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést ad, így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt. Egyenes élképzése révén jól illeszkedik a sima élképzésű AUSTROTHERM AT-H80-as lemezhez.


RAVATHERM XPS 300 WB

Termékleírás: A RAVATHERM XPS 300 WB hőszigetelés alkalmazása különösen ajánlott épületlábazatok, vasbeton szerkezetek és maghőszigeteléssel, ill. kő-téglaburkolattal készülő falak hőszigetelése esetén. A RAVATHERM XPS 300 WB speciális eljárással érdessé tett felületével kiváló tapadást biztosít a beton, ill. a vakolat számára. Az anyag kellően szilárd ahhoz, hogy megbirkózzon a fellépő erős mechanikai behatásokkal, zárt cellaszerkezetéből adódóan nem vesz fel vizet, így fagyálló és kiváló hőszigetelő képességét hosszú ideig megőrzi.