Nyílászárók

Kategória leírás
Amikor az építkezés, felújítás során elérkezünk az új nyílászárók beépítéséhez, talán bele sem gondolunk, hogy a tökéletes ablakok, ajtók, garázsbejárók vagy tetőablakok kiválasztásával mennyi mindenről döntünk ezzel egyidőben. A megfelelő nyílászáró kiválasztásával amellett, hogy figyelembe vesszük az épület adottságait, esztétikai élményt is nyújtunk, mindemellett az épület energiafelhasználása, a komfortérzet biztosítása és az ott élők biztonsága is a mi feladatunk.

Fa nyílászárók
A fa borítású nyílászárók természetességet és az otthon melegét nyújtva növelik a komfortérzetet, emellett esztétikusak és a különböző tok- és szárnyrendszereknek köszönhetően könnyen beépíthetőek a falszerkezetbe. A Kemi-Ker üzleteiben forgalmazott fa nyílászárók – a standard ajtótokok és ajtólapok mellett a biztonsági-, tűzgátló-, hanggátló- és sugárvédelmi ajtók – a kiegészítőként forgalmazott kilincsekkel, zárakkal, szellőzőrácsokkal szintén jól kombinálhatók.

Tovább a termékekhez

Acél nyílászárók
Az acél stabilitása, a széles választékban elérhető borítás esztétikája és a többpontos záródás. Az acél nyílászárókat leginkább ezeket a szempontokat figyelembe véve választjuk, hiszen az óvó, védő falak, amelyek megvédenek az időjárás viszontagságaitól és távol tartják a nemkívánt látogatókat, biztonságunk alapját képezi. Az általunk forgalmazott piacvezető, professzionális gyártók termékei mind ezt garantálják, felhasználási spektrumuknak köszönhetően pedig mind a lakossági, mind az ipari területeken hosszú távon, magas minőséget biztosítva állnak helyt.

Tovább a termékekhez

Tetőtéri ablakok
Akár a csillogó tekintet: az ablak otthonunk tükre. A tetőtér beépítésekor erre szintén hangsúlyt kell fektetnünk, hiszen a tetőablakok optimális elhelyezésével különböző funkciójú lakóhelyiségeket alakíthatunk ki, fényt adva ezzel a helyiségeknek, jelentősen megnövelve a teret. A tetőablakok esetében azonban körültekintőnek kell lennünk, ugyanis az időjárási viszontagságoknak – esőnek, napsütésnek, jégnek, hónak és fagynak – az épület többi ablakához képest extrább hatásoknak vannak kitéve, éppen ezért a tetőterekben az ablakok beépítésével fokozottan ügyelni kell az épületek hőmegtartására, energiavesztésére.

Tovább a termékekhez

Padlásfeljáró
Akár beépítjük a tetőteret, akár hagyjuk, hogy padlásként funkcionáljon, a tetőtérbe való feljutást muszáj biztosítanunk. A padlásfeljárók ma már nemcsak amolyan megtűrt, szükséges kiegészítői a házaknak és az épületeknek, hiszen amellett, hogy könnyű hozzáférést biztosítanak a tetőterekhez, a fix lépcsőkhöz képest költséghatékonyabbak és változatos kivitelezésüknek köszönhetően, beleolvadva a környezetbe, megjelenésüket tekintve is versenyképesek.

Tovább a termékekhez