Szerkezeti anyagok

Kategória leírása
Építkezz okosan! Ma már az építőiparban is – mind a gyártói, mind a kivitelezői oldalon – egyre népszerűbb törekvés, hogy a beépítésre kerülő alapanyagok a környezetet is óvják, kíméljék. A széles termékspektrumot felölelő kínálatunkban megtalálhatóak azok a szerkezeti anyagok – okostéglák, zsaluzóelemek, burkoló téglák, mesterpanelek és födémrendszerek -, amelyek amellett, hogy hatékony munkavégzést és csúcsminőségű végeredményt biztosítanak, hozzájárulnak a kiemelkedően energiahatékony épületek megvalósításához, ki- és átalakításához.

Tégla
Hagyományos építkezés vagy környezettudatos otthonok kialakítása? Nem kell, hogy kompromisszumot köss! A legnépszerűbb téglagyártók termékeit nálunk mind megtalálod! Okostégla, csiszolt kerámia falazóelem, mesterpanel vagy födémrendszer? Nézz körül online kínálatunkban, vagy kérd TÜZÉP-telepeinken kollégáink segítségét!

Tovább a termékekhez

Betonfalazó elemek
A zsalukő vagy zsaluzóelem egy egyszer használatos, előre gyártott elem, amely bennmaradó, azaz nem kell elbontani, hiszen az építkezés során a beton része lesz. Építs kerítéspillért vagy alakíts ki teherhordó pilléreket; a felhasználás módjának csak te szabsz határt, hiszen a beton falazóelemek különböző méretben elérhetőek.

Tovább a termékekhez

Pórusbeton
Ha számodra is fontos a környezettudatos építkezés, az Ytong pórusbeton falazó elemei minden tekintetben jó megoldást nyújthatnak. Az Ytong betonelemek gyártása és alkalmazása során nem szabadulnak fel mérges gázok, így az épületet aktívan használók egészségét is könnyen megóvhatod. Ytong termékeink között megtalálod a falazóelemeket, előfalazó lapokat, áthidalókat, koszorú- és furatos elemeket, zsaluelemeket és vasalt pallókat, melyeket rövid határidővel szállítunk az általad megadott címre, de bizonyos termékeket raktárunkból is megvásárolhatsz.

Tovább a termékekhez

Mészhomlok
A mészhomok falazóelemek a természetes összetevőknek köszönhetően számos jó tulajdonsággal bírnak, amit az építkezés során te magad is, valamint ügyfeleid is megtapasztalhatnak. Amellett, hogy a mészhomokból készült falazó- és válaszelemek, téglák teljes mértékben környezetbarát eljárással készülnek, súlyuknál fogva kiválóan tárolják télen a hőt, nyáron viszont nem melegítik fel a napsugarak. A mészhomok nem éghető, és miután anyagszerkezete tömör, nyomószilárdsága is kifejezetten magas.

Tovább a termékekhez

Födém
Ha az építkezés, felújítás során az egymás fölé kerülő terek elhatárolása a cél, bátran gondolkozz rendszerben! Miután a födémszerkezeteket önsúlyra, illetve a helyiségek használatától függően a rendeltetésszerű hasznos terhelésre kell méretezni, célszerű olyan termékcsaládot választani, ahol az egyes elemek beépítésével teljes értékű födémszerkezet alakítható ki. Az előregyártott födémrendszerekkel pénzt és időt spórolhatsz meg, a korszerű gyártástechnológia pedig biztosítja számodra az egyenletes, prémium minőséget.

Tovább a termékekhez