Szerszámok

Kategória leírás
A minőségi és hatékony munkavégzéshez megfelelő eszközök, gépek, szerszámok kellenek. Ha mindezeket egy helyről szereznéd be, nézz be hozzánk személyesen dunaföldvári és dunaújvárosi Kemi-Ker üzleteinkbe! A felújításhoz, építkezéshez szükséges minden eszközt itt egy helyen beszerezhetsz, kollégáink pedig szívesen nyújtanak segítséget, hogy mit mire használj, vagy éppen boltjaink polcain mit hol találsz.

Kéziszerszámok
Ecsetek, hengerek, spaklik és vödrök: nem is kérdés, hogy ezek a mindennapok során legtöbbet használt eszközök. A kéziszerszámok tárháza azonban ennél sokkal szerteágazóbb, hiszen a ragasztószalagtól a takarófólián át széles a spektrum, hogy a hétköznapi munkavégzésünk során mire is van szükségünk.MILYEN MUNKÁHOZ KERESEL GÉPET? Jelezd felénk igényed!

Kapcsolatfelvétel

Gépek
A kéziszerszámgép gyártók folyamatos innovációjának, termékfejlesztésüknek talán mi, az építőiparban dolgozók örülünk a legjobban, hiszen az egyszerű sarokcsiszolótól a leghiperebb fúrókig a szegmens minden tevékenységét érintve gondolnak ránk. A csúcsminőségű gépek nagyban megkönnyítik a munkánkat és biztosítják a precíz, profi végeredményt, ráadásul hosszú távon időtállóak és a garanciát is komolyan veszik.MILYEN MUNKÁHOZ KERESEL GÉPET? SEGÍTÜNK! Kérjük, jelezd felénk igényed!

Kapcsolatfelvétel

Állványok
Magasban kell dolgoznod? Tedd biztonságosan! Az építőipari állványok, állványrendszerek használata nemcsak a törvényi előírások betartása miatt szükséges, de a munkahelyi balesetek is könnyen megelőzhetőek! A biztonsági korlátokkal, gyalogút elválasztókkal, terelőszegélyekkel és ütközésvédelemmel ellátott állványok alkalmazása megtérül, hiszen, nemcsak a magasban történő munkavégzést könnyítik meg, de biztosítják a szükséges munkavédelmet is az törvényi előírásoknak megfelelően.ÁLLVÁNYT KERESEL? SEGÍTÜNK! Kérjük, jelezd felénk igényed!

Kapcsolatfelvétel