Termékeink

Festékek
Színezd újra! A színek kétségtelenül befolyásolják hangulatunkat, olykor megváltoztatják az egész életünket. Éppen ezért meghatározó, hogy milyen homlokzati vagy beltéri festéket választunk az otthon színeinek kialakításához. Nézz körül az aktuális festék-trendeket felvonultató, több száz színben elérhető páratlan termékskálánkban, és találd meg azt, ami összetételében, kezelhetőségben, fedőképességben és tartósság tekintetében számodra a legtökéletesebb megoldást nyújtja!

Tovább a termékekhez

Hőszigetelés
A környezettudatos építkezés ma már nem csak olcsó frázis. A vevői döntéseket nagyban befolyásolja az építőanyagok és az építőipari technológiák környezetünkre gyakorolt hatása, így a tendenciák szerint az otthonok, munkahelyi környezetek kialakítása is már legtöbb esetben ennek figyelembevételével történik. A hőszigetelés mind az új épületek tervezésénél, mind a meglévő, régi épületek felújításánál, átépítésénél kiemelten fontos szerepet játszik, hiszen amellett, hogy a falaknak védelmet kell nyújtaniuk a tűz-, víz-, fagy- és egyéb mechanikai hatások ellen, biztosítaniuk kell a megfelelő páraelvezetést és helyt kell állniuk a környezetet károsító hőveszteséggel szemben is.

Tovább a termékekhez

Szerkezeti anyagok
Építkezz okosan! Ma már az építőiparban is – mind a gyártói, mind a kivitelezői oldalon – egyre népszerűbb törekvés, hogy a beépítésre kerülő alapanyagok a környezetet is óvják, kíméljék. A széles termékspektrumot felölelő kínálatunkban megtalálhatóak azok a szerkezeti anyagok – okostéglák, zsaluzóelemek, burkoló téglák, mesterpanelek és födémrendszerek -, amelyek amellett, hogy hatékony munkavégzést és csúcsminőségű végeredményt biztosítanak, hozzájárulnak a kiemelkedően energiahatékony épületek megvalósításához, ki- és átalakításához.

Tovább a termékekhez

Tetőfedés
Tetőcsere, javítás vagy új tetőrendszer építése? A legfontosabb, hogy minőségi és időtálló alapanyagokból válasszunk! A tetőfedés során amellett, hogy a végeredmény színben és formában ideális látványt nyújtson, íme néhány sarokpont, amit jó, ha betartunk! A tető hajlásszöge abban játszik szerepet, hogy megfelelően izolálja az esővizet és ellenálljon az erős szélnek. A cserepek anyaga, ellenállósága szintén mérvadó, hogy a külső-belső hőingadozás a tetőszerkezetet ne gyengítse meg. A tető élettartama a harmadik szempont, hiszen hosszú távra tervezünk, így a megfelelő tetőrendszer kialakításával – a választott technológiától függően – akár 80 évig is kényelmesen elvagyunk.

Tovább a termékekhez

Nyílászárók
Amikor az építkezés, felújítás során elérkezünk az új nyílászárók beépítéséhez, talán bele sem gondolunk, hogy a tökéletes ablakok, ajtók, garázsbejárók vagy tetőablakok kiválasztásával mennyi mindenről döntünk ezzel egyidőben. A megfelelő nyílászáró kiválasztásával amellett, hogy figyelembe vesszük az épület adottságait, esztétikai élményt is nyújtunk, mindemellett az épület energiafelhasználása, a komfortérzet biztosítása és az ott élők biztonsága is a mi feladatunk.

Tovább a termékekhez

Szerszámok
A minőségi és hatékony munkavégzéshez megfelelő eszközök, gépek, szerszámok kellenek. Ha mindezeket egy helyről szereznéd be, nézz be hozzánk személyesen dunaföldvári és dunaújvárosi Kemi-Ker üzleteinkbe! A felújításhoz, építkezéshez szükséges minden eszközt itt egy helyen beszerezhetsz, kollégáink pedig szívesen nyújtanak segítséget, hogy mit mire használj, vagy éppen boltjaink polcain mit hol találsz.

Tovább a termékekhez

Burkolatok
Ugorj fejest a trendekbe! Bár a belső terek kialakításakor a burkolatok kivitelezése meghatározó a büdzsére nézve, tény, hogy egy jól megválasztott padlólap, csempe, járólap, mázas vagy mázatlan kerámialap a természetesség élménye mellett stílust és divatot visznek a hétköznapok élményébe. A hideg- és melegburkolatok, falburkolatok, tapéták, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő falpanel strukturált felületet és karakterességet adnak az enteriőrnek. Ahogy minden építőanyagnál, úgy természetesen itt is érvényes, hogy a stílus és divat mellett a burkolóanyagok műszaki és technológiai tulajdonságait is célszerű szem előtt tartani, és kiegészítésként érdemes olyan ragasztó- vagy fugázóanyagot választani, ami a fenntarthatóságot és a környezetvédelmi előírásokat szem előtt tartva az adott helyiségek burkolóanyagához is kompromisszumok nélkül, tökéletesen illeszkednek.

Tovább a termékekhez

Burkolati segédanyagok
A ház kész, állnak a falak, jöhet a beltéri felületek burkolása! Ha megvan a csempe, a járólap, a falpanel vagy a padlólap, ne felejts el gondoskodni a megfelelő minőségű, burkoláshoz szükséges segédanyagokról sem! Ahogy számodra is fontos, úgy a mi célunk is az, hogy az otthonok, amit építesz vagy szépítesz, hosszú távon tartósak maradjanak. A burkolati segédanyagokat – alapozókat, aljzatkezelőket, ragasztókat, tömítőanyagokat és fugázókat – célszerű minden esetben a helyiségek funkcióihoz, tulajdonságaihoz igazítani, és attól függően, hogy kültéri vagy beltéri burkolatok kerülnek-e kialakításra, ehhez mérten alkalmazni.

Tovább a termékekhez

Gipszkarton
A gipszkarton tökéletes és jól bevett formája a belső terek elválasztásának, a mennyezet kialakításának, az egyedi ötletek megvalósításának. Könnyű beépíthetősége és temérdek jó tulajdonsága tette népszerűvé a belsőépítészet terén, hiszen a gipszkarton alkalmazása az egyszerű megoldásoktól kezdve a kifinomult, különleges megoldások kivitelezését is könnyen lehetővé teszi. A gipszkarton szerkezeténél fogva kiválóan alkalmas az esetleges tűz továbbterjedésének meggátolására, rendkívül jó helyiség-klimatizáló és hőszigetelő tulajdonsággal bír, környezetbarát és remekül bevethető hanggátló falak kialakításához is. Bizonyos típusok jó teherbírásúak, így speciális falak felépítésére is kiválóan alkalmasak, ráadásul egyszerű és hatékony kezelhetőségüknek köszönhetően költség- és időtakarékosak.

Tovább a termékekhez

Vízszigetelő anyagok
Az építkezés büdzséjének szinte legkisebb tétele, mégis, akár milliókat is érhet. Mi az? Az épületek vízszigetelése túlmutat egy egyszerű „kérdezz-felelek” játékon, hiszen az épületek csapadéktól, nedvességtől, külső és belső vízterheléstől való megóvása kiemelt fontossággal bír, így az elengedhetetlen. A tökéletes vízszigetelő anyagok megválasztásával és azok szakszerű beépítésével könnyen elkerülhető a beázás, a falak penészesedése és a vizesedés okozta állagromlás és avulás. A Kemi-Ker TÜZÉP-telepein profi kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb termékeket, hiszen a különböző épületrészekhez – pincéhez, alapokhoz, lábazatokhoz, tetőhöz és a beltéri vizes helyiségekhez – más és más vízszigetelő megoldás szükséges.

Tovább a termékekhez

Vakolatok, habarcsok
Finom, lazúros árnyalatok, struktúrált felületek, domináns és tónusos színek az épület homlokzatára, vagy akár a belső térbe. Az innovatív gyártói technológiák ma már széles spektrumon biztosítják a kreatív felületek vakolati anyagokkal, habarccsal történő kialakítását, több száz színben, az egyedi igények maximális kiszolgálása érdekében. A könnyen felhordható, feldolgozásra kész vakolatok a teljesen sima felülettől a szemcsés, durva felületek kialakításáig egyaránt alkalmazhatók homlokzati hőszigetelő rendszereken, de kiválóan alkalmasak a már meglévő, régi és új ásványi vakolatokon, betonfelületeken egyaránt. A tökéletes eredmény eléréséért minden esetben vedd figyelembe, hogy a vakolóanyagok különbözősége a felhordási technikát is meghatározza, mellyel kapcsolatban kollégáink dunaújvárosi és dunaföldvári telephelyeinken készséggel állnak rendelkezésedre.

Tovább a termékekhez

Kertépítő termékek
Mesés pázsit, zöldellő növényzet, csiripelő madarak és néhány kellemes, pihentető perc a trendi térkövekkel burkolt teraszon. Csábító, igaz? Ha eljött az idő a kertépítéshez és a magas minőségű alapanyagokból ezen a téren sem engedsz, nézz körül dunaújvárosi és dunaföldvári TÜZÉP telephelyeinken! Válassz a széles szín- és formavilágú térkövek, kerti lapok és szegélyek közül, vagy kérd profi kollégáink segítségét, ha a kerítés elemek, kültéri lépcsők, támfalak és vízelvezetés kapcsán kérdésed merülne fel.

Tovább a termékekhez