Tetőfedés

Kategória leírása
Tetőcsere, javítás vagy új tetőrendszer építése? A legfontosabb, hogy minőségi és időtálló alapanyagokból válasszunk! A tetőfedés során amellett, hogy a végeredmény színben és formában ideális látványt nyújtson, íme néhány sarokpont, amit jó, ha betartunk! A tető hajlásszöge abban játszik szerepet, hogy megfelelően izolálja az esővizet és ellenálljon az erős szélnek. A cserepek anyaga, ellenállósága szintén mérvadó, hogy a külső-belső hőingadozás a tetőszerkezetet ne gyengítse meg. A tető élettartama a harmadik szempont, hiszen hosszú távra tervezünk, így a megfelelő tetőrendszer kialakításával – a választott technológiától függően – akár 80 évig is kényelmesen elvagyunk.

Kerámia tetőcserép
Miért olyan népszerűek a kerámia cserepek? Azért, mert az agyag, vagyis a kerámia cserép alapanyaga már ősidők óta az építőanyagok egyik legkiemeltebb tagja. Az innovatív, korszerű eljárástechnológiának köszönhetően rendkívül tömör, minimális a nedvességfelvevő képessége, így fagyállósága is kiváló. A kerámia cserép évezredek óta bizonyítja időtállóságát, a fejlesztések pedig biztonságos horonyrendszert, ezáltal tökéletes egymásba kapcsolódást garantálnak, helyt állva ezzel mind a napsütéses, mind a viharos időjárásban.VÁLASSZ KERÁMIA TETŐCSEREPET ÉS KERESS MINKET!

Tovább a termékekhez

Beton tetőcserép
Vissza a természethez! A beton tetőcserép kizárólag természetes összetevőkből: hevített, majd finommá őrölt mészkőből – vagyis cementből -, vízből, folyami homokból és vas-oxidból áll. Az ebből fakadó tömörségének köszönheti kiváló vízzáró tulajdonságát, szín- és formaállandóságát, a környezeti hatásokkal szembeni helytállását, terhelhetőségét, szélsőséges időjárásokban is nagy teherbírását. Pozitív tulajdonságai és időtálló szépsége páratlan megjelenést garantál az épületeknek.

Tovább a termékekhez

Zsindely
Lenyűgöző, romantikus forma és gazdag színvilág. A zsindelyes tetőfedés egy, az évszázadok óta bevett és jól alkalmazható tetőfedési megoldás azoknak, akik a modern trendeket figyelembe véve mégis a lágyabb, meghittebb formavilágra vágynak. A zsindelyes tetőfedés az elmúlt sok-sok év alatt bizonyította kelendőségét, ezzel együtt haladt a korral, ötvözve a bevált formát a csúcstechnológiás anyagokkal. Akár hagyományos, akár modern építési formatervezéshez alkalmaznád, a szép és minden tekintetben harmonikus zsindely tetőrendszert a széles szín- és formaválaszték teszi biztonságos és megjelenésében is elbűvölő tetőfedő anyaggá.VÁLASSZ ZSINDELYES TETŐFEDÉSI MEGOLDÁST és keress minket!

Tovább a termékekhez

Lemezfedés
A lemeztetők ma már nemcsak ipari, de családi házak tetőfedésére is kiváló lehetőséget nyújtanak. Amellett, hogy a lemeztető anyagából fakadóan időtálló, hiszen nem porózus, így nem tapad meg rajta a moha, könnyen lefolyik az esővíz és az olvadó hó sem terheli a tetőszerkezetet. A lemeztetők ma már széles színválasztékban elérhetőek és jól variálhatóak, éppen ezért a műhelyek, csarnokok, raktárépületek mellett a fa-, márvány-, vagy akár kaméleon színű lemezek a családi házak tetőfedésére is kiválóan alkalmasak.VÁLASSZ LEMEZFEDÉSI MEGOLDÁSAINK KÖZÜL ÉS KERESS MINKET!

Tovább a termékekhez

Csatorna
Bár az ereszcsatorna napjainkban igencsak kiemelkedő népszerűségnek örvend, ha más aspektusból is, végre reflektorfénybe került hasznossága. Alapvető célja ugyan a kompromisszumok nélküli csapadékelvezetés, megvédve ezzel a homlokzatot a beázástól, egyben elkerülve az épület szükségtelen süllyedését. A csatorna-rendszer kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a legfontosabb szempontokat: a megfelelő méreteket, a szükséges tartozékokat, kiegészítőket, csatlakozó elemeket. Ha mindez megvan, jöhet a szerelhetőség és a színválaszték, hiszen a hasznosságon túl biztosítani kell a homlokzathoz illeszkedő megjelenést is.VÁLASSZ ERESZCSATORNA-RENDSZERT ÉS KERESS MINKET!

Tovább a termékekhez