Vakolatok, Habarcsok

Kategória leírás
Finom, lazúros árnyalatok, struktúrált felületek, domináns és tónusos színek az épület homlokzatára, vagy akár a belső térbe. Az innovatív gyártói technológiák ma már széles spektrumon biztosítják a kreatív felületek vakolati anyagokkal, habarccsal történő kialakítását, több száz színben, az egyedi igények maximális kiszolgálása érdekében. A könnyen felhordható, feldolgozásra kész vakolatok a teljesen sima felülettől a szemcsés, durva felületek kialakításáig egyaránt alkalmazhatók homlokzati hőszigetelő rendszereken, de kiválóan alkalmasak a már meglévő, régi és új ásványi vakolatokon, betonfelületeken egyaránt. A tökéletes eredmény eléréséért minden esetben vedd figyelembe, hogy a vakolóanyagok különbözősége a felhordási technikát is meghatározza, mellyel kapcsolatban kollégáink dunaújvárosi és dunaföldvári telephelyeinken készséggel állnak rendelkezésedre.

Színes fényvakolatok
Szép, egyenletes felület, időtállóság és tartós színek. A színes vakolatok esetében – legyen a homlokzat kültéri vagy beltéri felület – ez talán mindannyiunk számára alapvető elvárás. Az igazán jó színes vakolatok viszont mindezen pozitív tulajdonságok mellett kiváló vízálló- és páraáteresztő képességgel is bírnak, hogy a kialakított dizájn hosszú időn át értékes látványelemként funkcionáljon, és a csapadék és pára hatására ne áldozzon be idő előtt az avulás oltárán.

Tovább a termékekhez

Falazó habarcsok
A falazóhabarcs feladata, hogy megfelelően összereagassza a téglákat, kitöltse a köztes teret és biztosítsa a tehereloszlást a falak és válaszfalak építése során. Ha mindehhez még könnyű kezelhetőség is párosul, akkor mondhatjuk igazán hatékonynak a munkavégzést, melynek a kor elvárásait figyelembe véve ma már a gyártók is igyekeznek eleget tenni, ezért a falazóhabarcsok egyszerűen víz hozzáadásával, összekeverést követően már lehet is használni.

Tovább a termékekhez

Alapvakolatok
A páraáteresztő, könnyen feldolgozható, általában kézzel és géppel egyaránt felhordható alapvakolat valamennyi belső térben, még a vizes helyiségekben is kiválóan alkalmazhatóak. Kiváló páraáteresztő képességgel rendelkeznek, könnyen feldolgozhatóak, bizonyos típusok pedig falfűtések vakolására is alkalmasak.

Tovább a termékekhez

Glettanyagok
A szép fal titka a jó glettanyag. A tartós és szakszerű végeredményhez viszont nem elég a tudás és a hosszú évek alatt szerzett gyakorlat, minőségi glettanyagra is szükség van. Válassz a kül- és beltéri, lazább vagy erősebb kötőszilárdságú glettanyagok közül, amelyhez dunaújvárosi és dunaföldvári telephelyeinken a tökéletes minőség mellett megtalálod a gletteléshez szükséges eszközöket is.

Tovább a termékekhez

Betonjavító termékek
Ha már minden veszni látszik, ne feledd! A menthetetlennek tűnő betonfelületek javításához nálunk megtalálod a legkiválóbb minőségű betonjavító termékeket! Ha megsérült a betonfelület, de nincs lehetőség az újrabetonozásra, válassz a különböző vastagságú és rendeltetésnek megfelelő betonjavításhoz a Kemi-Ker üzleteiben megtalálható habarcsok közül, vagy kérdezd bátran kollégáinkat!

Tovább a termékekhez

Cementek
Bár tudjuk jól, hogy betonozni minden férfi tud, nem árt, ha az eltervezett hadművelethez a megfelelő cement-alapanyagot választjuk. A Kemi-Ker dunaföldvári és dunaújvárosi TÜZÉP-telepein igényeidnek megfelelően választhatsz az építéshez szükséges cement típusok közül, kollégáink pedig szakszerű tanácsokkal, és a betonozáshoz szükséges eszközökkel segítik munkádat, ha esetleg segítségre szorulsz.

Tovább a termékekhez

Hőszigetelőrendszer ragasztók
A homlokzati hőszigetelésére kiváló megoldást nyújtanak a hőszigetelőrendszeri ragasztók, melyek a műszaki és gazdasági szempontokat egyaránt szem előtt tartva nagyban segítik a munkafolyamatokat. Az XPS lap ragasztók alkalmazása mind az XPS lapok, mind a grafit alapú hőszigetelő lapok, valamint az egyéb lábazati lapok felragasztásához, rögzítéséhez kompromisszumok nélkül alkalmazhatók.

Tovább a termékekhez

Esztrichek
Az esztrichezés egyfajta kiegyenlítési folyamat, amit a vízszintes aljzat-felületképzés esetén alkalmazunk. A napjainkban egyre népszerűbb eljárás-technológia magával vonzza a megrendelői igények alapanyag-választékát is, így lépést tartva a szakemberek által támasztott elvárásokkal, az úsztatott-, csúsztatott és kötőesztrich képzéséhez szükséges alapanyagok a Kemi-Ker TÜZÉP-telepein is egyaránt metalálhatók.

Tovább a termékekhez