Vízszigetelő anyagok

Kategória leírás
Az építkezés büdzséjének szinte legkisebb tétele, mégis, akár milliókat is érhet. Mi az? Az épületek vízszigetelése túlmutat egy egyszerű „kérdezz-felelek” játékon, hiszen az épületek csapadéktól, nedvességtől, külső és belső vízterheléstől való megóvása kiemelt fontossággal bír, így az elengedhetetlen. A tökéletes vízszigetelő anyagok megválasztásával és azok szakszerű beépítésével könnyen elkerülhető a beázás, a falak penészesedése és a vizesedés okozta állagromlás és avulás. A Kemi-Ker TÜZÉP-telepein profi kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb termékeket, hiszen a különböző épületrészekhez – pincéhez, alapokhoz, lábazatokhoz, tetőhöz és a beltéri vizes helyiségekhez – más és más vízszigetelő megoldás szükséges.

Bitumenes lemez
Modern, biztonságos vízszigetelés és hosszú élettartam, ami a modifikált szigetelő lemezeket jellemzi, egyben nélkülözhetetlen építőipari elemei a vízszigetelésnek. Széleskörű alkalmazhatósága, könnyű kezelhetősége és a garantált rétegvastagság lehetővé teszi, hogy megkérdőjelezhetetlenül helyt álljon a lapostetők, pincék, teraszpadlók, zöldtetők és hidak szigetelése során, valamint megfelelő védelmet nyújtson a csapadékvíz elvezetéséhez, elkerülve ezzel az épület beázását, állagromlását.

Tovább a termékekhez

Szintetikus lemez
Maximális teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi az épületek vízszigeteléséhez kifejlesztett szintetikus lemezeket. Kimagaslóan jó megmunkálhatóságának és hegeszthetőségének köszönhetően tökéletesen száll szembe a mechanikai igénybevétellel, emellett kiváló vízzáró és folytonos vízszigetelő megoldást biztosít a rétegcsapadék- és talajvíz szivárgása ellen. A szintetikus vízszigetelő lemezek már választhatók fehér színben is, amely a tetőkön alkalmazva optimális fényvisszaverődést biztosítanak, garantálva ezzel az épület állandó, komfortos hőmérsékletét.

Tovább a termékekhez

Kenhető szigetelések
Fürdőszobákban, teraszokon, egyéb vizes kapcsolatú helyiségekben, vagy akár kerti medencék kialakításakor kiválóan bevethetők a kenhető szigetelőanyagok. Számos jó tulajdonságai mellett a kenhető szigetelőanyagok mellett szól, hogy nemcsak új fürdőszobák, zuhanykabinok kialakításakor használhatóak, de meglévő, régebben épített teraszok, fürdőszobák utólagos vízszigetelése és könnyen megoldható, akár a meglévő burkolatok megbontása nélkül is. Általános jellemzőjük a kiváló tapadás, így külön alapozás nélkül is könnyen felhordhatók.

Tovább a termékekhez